Drilling


Nye Drilling

Hos Østjysk Våbenhandel A/S lagerfører vi et bredt sortiment af drilling våben, både på vores webshop, og i vores 5.000m2 store, flotte fysiske butik beliggende på Kildeparken 32, 8722 Hedensted. Vi fører blandt andet verdenskendte brands som BlaserKrieghoff og Zoli/Antonio Zoli

En ny drilling er ofte til de mere rutineret jægere, da den for nyjægere kan være sværere at ramme målet med. Drilling er en betegnelse for et kombinationsvåben bestående af både løbsgang til hagl og projektiler. En drilling findes i flere kombinationer mellem haglløb og riffelløb. Vi kan i vores butik rådgive dig til at finde lige den kombination, der passer bedst til dit behov.

Drilling

Med en drilling får du et fantastisk kombinationsvåben, som kan anvedes til mange jagttyper og byttedyr. Med en drilling får du muligheden for både at kunne skyde med hagl og kugler afhængigt af, hvad din jagt byder på. En drilling fåes typisk med 2 haglløb og 1 enkelt riffelløb nedenunder. Der findes dog forskellige variationer af dette, som kan adskille sig efter jagttype eller behov hos den enkelte jæger. En drilling er et meget alsidigt våben. Så man er forberedt uanset, hvad jagten nu skulle byde på. Såfremt du har nogle specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information om produkterne.

Anvendelse af Drilling

En drilling anvendes ofte på trykjagt, hvor der både kan komme rådyr og krondyr på de 50-100m afstand, samt ræv eller hare på endnu nærmere hold. En anden hyppig anvendelse er hundejagt på småvildt eller fuglevildt. Uanset hvilken anvendelsesform, du vil foretrække, får du med en drilling et utroligt alsidig våben, der kan både klare sig godt på nært hold med hagl og med kugle på de længere afstande. Vi tilbyder drilling i forskellige kaliber og løbslængder, og vi kan på den måde afdække dit behov.

Pleje og vedligeholdelse

Det er vigtigt at pleje og vedligeholde dit våben på korrekt vis for at sikre en god lang levetid på din nye drilling. Vi hos Østjysk Våbenhandel A/S anbefaler et rensesæt indeholdende gode børster, og så anbefaler vi en god våbenolie. Da jagt i Danmark, og det øvrige Skandinavien og Norden, ofte er lig med regn og overvejende fugtigt klima, er det ydermere utroligt vigtigt at sørge for, at din nye drilling bliver ordentligt tørret efter jagt, samt får en gang god våbenolie, inden det bliver anbragt i sikkerhed i et godkendt våbenskab. Ved at opretholde en god pleje og vedligeholdelses rutine, kan du sikre en betragtelig forlænget levetid ved blandt andet at undgå rust. Der er en betydeligt vigtighed i at være godt bekendt med sin drilling i forhold til at have en sikker omgang med den. Det gør sig både gældende i forhold til selve jagten, men også i forbindelse med pleje og vedligeholdelse. Vi har i vores butik et værksted med branche erfaren personale, der står klar til at hjælpe dig med bland meget andet: special tilpasninger, justeringer af aftræk, montering af sigte eller kikkertsigte samt småt eller stort eftersyn med total adskillelse og rensning. 

Vi er hos Østjysk Våbenhandel A/S utroligt stolte af vores flotte udvalg af drilling våben, og glæder os til at rådgive og vejlede dig til at finde din nye drilling, som du kan glæde dig til at tage med på din næste jagttur. Så kig ind vores butik, og lad vores kyndige jagtpassionerede personale hjælpe dig. 
drilling gun