Hagl til luftgevær


Hagl til luftgevær

Her hos Huntinglife har vi et bredt sortiment inden for hagl til luftgevær. Det er uanset, om du blot ønsker at skyde efter dåser i haven eller om ambitionsniveauet er højere, og der ønskes mere præcision. Uanset hvilket luftgevær du har, så kan der være ganske stor forskel på præcisionen mellem de forskellige brands og typer af luftgevær hagl. Der findes naturligvis forskellige kalibre inden for hagl, hvoraf de mest kendte er 4,5mm & 5,5mm luftgeværshagl. Men hagl er en mere kompleks størrelse, da der findes mange typer luftgevær hagl. Det kan være lette hagl eller tunge hagl. Og under disse er der bl.a. rundhagl, spidshagl, fladhagl og PBA-hagl.
 

Vi har derfor samlet et omfavnende sortiment af luftgevær hagl, der kan dække dine behov – om det blot er til hygge i haven eller til seriøs præcisionsskydning. Vi er lagerførende inden for bl.a. Gamo, Crosman, FX Airguns, Jaguar og Handler & Nate hagl. Hvilket luftvåben der er tale om, er underordnet, vi kan dække behovet – om det er til luftgevær eller luftpistol.

 

Husk altid sikkerheden, når du affyrer hagl – brug helst sikkerhedsbriller, da luftgevær hagl kan rikochere, hvis de rammer et hårdt underlag.

 

Kom ind i butikken på Kildeparken 32, 8722 Hedensted for rådgivning og vejledning i hagl til luftgevær – eller køb luftgevær hagl direkte her på webshoppen.