Strik


Strik og sweater

Når de kolde måneder tager fat, eller man sidder og hygger på en lun sommeraften, gør et ekstra lag en stor forskel. En jakke bliver for varm i disse tider, men en overtrækstrøje er den perfekte løsning. Hos Huntinglife tilbyder vi en række forskellige overtrækstrøjer. Vi har et stort udvalg af sweatshirts, cardigans, striktrøjer og pullovers til både herre, dame og børn.

I vores udvalg finder du en række anerkendte brands, som er kendetegnet på høj kvalitet. Mærker som Fjällräven, Deerhunter, Härkila er blot få af de mange brands vi forhandler hos Huntinglife. Vores udvalg består af sweatshirts, cardigans og striktrøjer til både casual brug og jagt.

Strik, cardigan og sweatshirt til jagt

Som jæger er det godt at have sin garderobe udstyret med en overtrækstrøje eller flere. Den kan være særligt nyttig, når der er koldere end normalt, og man har brug for et ekstra lag under sin jakke. Den vil også kunne anvendes i de varmere måneder, hvor en stor jakke ville blive for varm at have på. Dog er det vigtigt at være opmærksom på farve, materiale og praktiske detaljer ved køb af cardigan, strik eller anden type overtrækstrøje til at være det yderste lag på jagt. Når man bevæger sig rundt i vildtet, er det vigtigt med slidstærkt materiale, da man er i tæt kontakt med jord, grene, buske og andet, som ellers ville beskadige tøjet. Derudover skal den være udstyret med lommeplads til ens udstyr og være i en farve, som matcher naturens.