Lerduekastemaskiner og tilbehør


Lerduekastemaskine og tilbehør

En lerduekastemaskine er til jægeren eller konkurrenceskytten, som ønsker at forbedre sin skydning med haglgevær. En lerduekaster affyrer lerduer, hvorefter skytten har til opgave at ramme dem i luften. En lerduekaster hjælper til at forbedre sin evne til at følge målet og ramme præcist. Denne træning er særlig effektiv til, når man er på jagt og skal skyde et dyr i bevægelse, uanset om det er dyr på jorden eller en fugl i luften.

En kastemaskine er elektronisk og fås i forskellige varianter. Nogle kan affyre flere lerduer ad gangen, og andre kan kun affyre én. Nogle varianter fås med hjul, hvilket gør den nemmere at flytte rundt. Dette er særligt godt, hvis man ønsker at flytte på den afhængigt af om, man træner venstreduer, højreduer, bagduer eller noget helt andet.

Håndkaster

Hos Huntinglife tilbyder vi også en række håndkastere, som i modsætning til de øvrige ikke er elektroniske og er væsentligt billigere. Håndkastere kan enten fås, hvor der kastes én ad gangen eller to, afhængigt af, hvad man ønsker.

Huntinglife tilbyder også forskelligt tilbehør, eks. lerduer og dele til lerduemaskiner, hvis man er på udkig efter det.