Forløb ved køb af riffel våben

Forløb ved køb af riffel i butikken

Når du køber et riffel våben hos Østjysk Våbenhandel A/S, sørger vi altid for at give dig så fyldestgørende information som muligt. Gældende for alle våbentyper er, at du skal være i besiddelse af et gyldigt jagttegn og kan fremvise billedlegitimation (i form af pas, kørekort o.l).

Når du i butikken har fundet det riffel våben som du ønsker, er vi dig behjælpelig med følgende:
 

  • Vejledning om udstyr og tilbehør
  • Vedligeholdelse
  • Serviceeftersyn
  • Ansøgning af våbentilladelse hos politiet


Du skal have medbragt dit jagttegn og MitID i butikken. Derefter sørger vi for at hjælpe med at søge våbentilladelse hos politiet. Du skal som udgangspunkt forvente en ekspeditionstid hos politiet på ca. 3-4 uger.

Prisen for en våbentilladelse er i 2023, 1085 DKK for det først våben, og 1085 DKK for de efterfølgende pr. stk.


Du kan via nedenstående link ikon på siden hente samtykke formularen fra politiet hjemmeside og forberede denne selv før købet.

Vi gør opmærksom på at riffel våben ikke kan udleveres før godkendelse hos politiet, og at der foreligger et gyldigt jagttegn.

Forløb ved køb af riffel på webshoppen

Når du køber et riffellvåben hos Østjysk Våbenhandel A/S via webshoppen, sørger vi altid for at give dig så fyldestgørende information som muligt. Gældende for alle våbentyper er at du skal være i besiddelse af et gyldigt jagttegn og kan fremvise billedlegitimation (i form af pas, kørekort o.l).

Når du i webshoppen har fundet det riffel våben som du ønsker, skal du gøre følgende:
 

  • Lægge varen/varerne i kurv og gå til betaling
  • Betale for varen (Skal varen sendes til din adresse opkræves et special fragtgebyr på 499,00 DKK, da der stilles specielle krav til transport af våben og ammunition - Afhentning i butikken er gratis!)
  • Upload dit jagttegn og gyldig billed ID (Pas eller kørekort) via vores email: tilladelser@ostjysk.com

Derefter sender vi dig et link til hvor du kan søge våbentilladelse hos politiet. Du skal som udgangspunkt forvente en ekspeditionstid hos politiet på ca. 3-4 uger.

Vi sørger for at give dig de faktuelle data, som skal bruges på riffel våbnet. Dette sendes til dig fra os via email, når jagttegnet og køb er verificeret hos os.

Prisen for en våbentilladelse er i 2023, 1085 DKK for det først våben, og 1085 DKK for de efterfølgende pr. stk.


Du kan via nedenstående link ikon på siden hente samtykke formularen fra politiet hjemmeside og forberede denne selv før købet. Derefter skal du uploade denne og sende den til os.

Vi gør opmærksom på at riffel våben ikke kan udleveres før godkendelse hos politiet, og at der foreligger et gyldigt jagttegn.


Klik her og gå til politiets hjemmeside (ansøgningsformular)


Leveringstiden såfremt varen er på lager og tilladelserne er i orden, vil normalt være 5 hverdage til du modtager varen. Dertil skal tillægges 3-4 ugers ventetid på våbentilladelsen fra politiet.

Leveringstid af våben og ammunition samt genladning aftaler vi altid med kunden, da det kræver at køberen er til stede fysisk på adressen med sin/sine tilladelser ved modtagelse med special fragt.