Forløb ved køb af genladning

Forløb ved køb af materialer til genladning i BUTIKKEN

Når du køber genladnings materialer hos Østjysk Våbenhandel A/S, sørger vi altid for at give dig så fyldestgørende information som muligt. Gældende er, at du skal være i besiddelse af et gyldigt jagttegn og genladnings tilladelse og kan fremvise billedlegitimation (i form af pas, kørekort o.l).

Når du i butikken skal finde det materiale som du ønsker, er vi dig behjælpelig med følgende

  • Vejledning om materialer
  • Hjælp til valg af udstyr

Du skal medbringe dit jagttegn og genladnings tilladelse i butikken.  

Vi gør opmærksom på at genladnings materialer ikke kan udleveres før der foreligger et gyldigt jagttegn og genladnings tilladelse.

Forløb ved køb af materialer til genladning på WEBSHOPPEN

Når du køber genladnings materialer hos Østjysk Våbenhandel A/S via webshoppen, sørger vi altid for at give dig så fyldestgørende information som muligt. Gældende er, at du skal være i besiddelse af et gyldigt jagttegn og genladnings tilladelse og kan fremvise billedlegitimation (i form af pas, kørekort o.l).

Når du i webshoppen har fundet det materiale som du ønsker, skal du gøre følgende

  • Ligge varen/varerne i kurv og gå til betaling
  • Betale for varen (Skal varen sendes til din adresse opkræves et specielt fragtgebyr på 499,00 DKK, da der stilles specielle krav til transport af våben og ammunition - Afhentning i butikken er gratis!)
  • Upload dit jagttegn, genladnings tilladelse og gyldig billed ID (Pas eller kørekort) via vores email: tilladelser@ostjysk.com

Vi gør opmærksom på at materialerne ikke kan sendes før der foreligger et gyldigt jagttegn, billed ID i form af Pas eller Kørekort og genladnings tilladelse.

Leveringstiden såfremt varen er på lager og tilladelserne er i orden, vil normalt være 5 hverdage til du modtager varen.  

Leveringstid af våben og ammunition samt genladning aftaler vi altid med kunden, da det kræver at køberen er til stede fysisk på adressen med sin/sine tilladelser ved modtagelse med special fragt.