Forløb ved køb af termiske eller lysforstærkende sigtekikkerter

Forløb ved køb af termiske eller lysforstærkende sigtekikkerter i BUTIKKEN

Når du køber en termisk eller lysforstærkende sigtekikkert hos Østjysk Våbenhandel A/S, sørger vi altid for at give dig så fyldestgørende information som muligt. Gældende for ovenstående er, at du skal være i besiddelse af et gyldigt jagttegn og kan fremvise billedlegitimation (i form af pas, kørekort o.l).

Når du i butikken har fundet den optik som du ønsker, er vi dig behjælpelig med følgende:
 

  • Vejledning om udstyr og tilbehør
  • Vedligeholdelse
  • Serviceeftersyn
  • Ansøgning om tilladelse hos politiet

Du skal have medbragt dit jagttegn og MitID i butikken. Derefter sørger vi for at hjælpe med at søge tilladelse hos politiet. Du skal som udgangspunkt forvente en ekspeditionstid hos politiet på ca. 3-4 uger.

Prisen for en tilladelse er i 2022, 0,- DKK, og 0,- DKK for de efterfølgende pr. stk.


Vi gør opmærksom på at termisk og lysforstærkende sigtekikkerter ikke kan udleveres før godkendelse hos politiet, og at der foreligger et gyldigt jagttegn.

Forløb ved køb af termiske eller lysforstærkende sigtekikkerter på WEBSHOPPEN

Når du køber en termisk eller lysforstærkende sigtekikkert hos Østjysk Våbenhandel A/S via webshoppen, sørger vi altid for at give dig så fyldestgørende information som muligt. Gældende for ovenstående er at du skal være i besiddelse af et gyldigt jagttegn og kan fremvise billedlegitimation (i form af pas, kørekort o.l).

Når du i webshoppen har fundet den optik som du ønsker, skal du gøre følgende:
 

  • Lægge varen/varerne i kurv og gå til betaling
  • Betale for varen (Skal varen sendes til din adresse opkræves et specielt fragtgebyr på 499,00 DKK, da der stilles specielle krav til transport af våbendele - Afhentning i butikken er gratis!)
  • Upload dit jagttegn og gyldig billed ID (Pas eller kørekort) via vores email: tilladelser@ostjysk.com

Derefter sender vi dig et link til hvor du kan søge tilladelse hos politiet. Du skal som udgangspunkt forvente en ekspeditionstid hos politiet på ca. 3-4 uger.

Vi sørger for at give dig de faktuelle data, som skal bruges. Dette sendes til dig fra os via email, når jagttegnet og køb er verificeret hos os.

Prisen for en tilladelse er i 2022, 0,- DKK, og 0,- DKK for de efterfølgende pr. stk.


Vi gør opmærksom på at riffel våben ikke kan udleveres før godkendelse hos politiet, og at der foreligger et gyldigt jagttegn.


Klik her og gå til politiets hjemmeside (ansøgningsformular)

Leveringstiden såfremt varen er på lager og tilladelserne er i orden, vil normalt være 5 hverdage til du modtager varen. Dertil skal tillægges 3-4 ugers ventetid på tilladelsen fra politiet.

Leveringstid aftaler vi altid med kunden, da det kræver at køberen er til stede fysisk på adressen med sin/sine tilladelser ved modtagelse med special fragt.