Forløb ved køb af luftgevær

Forløb ved køb af luftgevær i butikken

Du bør kun læse dette såfremt luftgeværet er over 4,5 mm, ellers kan luftgeværet blot købes uden tilladelse. Alle luftgeværer under 4,5 mm skal ikke anmeldes hos politiet.

Når du køber et luftgevær hos Østjysk Våbenhandel A/S, sørger vi altid for at give dig så fyldestgørende information som muligt. Gældende for alle våbentyper over 4,5 mm er, at du skal være i besiddelse af et gyldigt jagttegn eller med luftgeværer over 4,5 mm, et skytteforenings medlemsskab.

Når du i butikken har fundet det luftgevær som du ønsker, er vi dig behjælpelig med følgende:
 

  • Vejledning om udstyr og tilbehør
  • Vedligeholdelse
  • Servicereftersyn
  • Registrering af dit våben hos politiet


Såfremt du har medbragt dit jagttegn og NEM-ID i butikken, sørger vi for at hjælpe med at anmelde våbnet hos politiet med det samme. Hvis du ønsker at sørge for det hjemme, skal du være opmærksom på at dette skal gøres senest 8 dage efter udlevering af luftgeværet.

Vi gør opmærksom på at luftgeværer over 4,5mm ikke kan udleveres såfremt der ikke forligger et gyldigt jagttegn eller medlemsskab af en skytteforening.

Forløb ved køb af luftgeværer på webshoppen

Når du køber et haglvåben hos Østjysk Våbenhandel A/S via webshoppen, sørger vi altid for at give dig så fyldestgørende information som muligt. Gældende for alle våbentyper er at du er i besiddelse af et gyldigt jagttegn eller med luftgeværer over 4,5 mm, et skytteforenings medlemsskab.

Når du i webshoppen har fundet det luftgevær som du ønsker, skal du gøre følgende:
 

  • Ligge varen/varerne i kurv og gå til betaling
  • Betale for varen (Skal varen sendes til din adresse opkræves et special fragtgebyr på 399,00 DKK, da der stilles specielle krav til transport af våben og ammunition - Afhentning i butikken er gratis!)
  • Upload dit jagttegn via vores email: tilladelser@ostjysk.com

 

Såfremt du afhenter i butikken, sørger vi for at hjælpe med at anmelde våbnet hos politiet med det samme. Ellers skal du selv efterfølgende ved modtagelse af luftgeværet, sørge for at anmelde det hos politiet senest 8 dage efter levering af luftgeværet.

 


Klik her og gå til politiets hjemmeside (Ansøgningsskema)


Vi gør opmærksom på at luftgevær ikke kan udleveres i butikken eller ved levering såfremt der ikke forligger et gyldigt jagttegn eller medlemsskab af en skytteforening.

Leveringstiden såfremt varen er på lager og tilladelsen er i orden, vil normalt være 5 hverdage til du modtager varen.

Leveringtid af våben og ammunition samt genladning, aftaler vi altid med kunden, da det kræver at køberen er tilstede fysisk på adressen med sin/sine tilladelser ved modtagelse med special fragt.