Beklædningsafdelingen

Beklædningsafdelingen

I beklædningsafdelingen, som dækker et stort areal i butikken, står 3 erfarne medarbejder klar til at hjælpe dig med finde det perfekte tøj til jagt, outdoor eller fritid. Personalet har årelang erfaring med salg af beklædning, både her i huset og andre steder.

Vi tilbyder et stort udvalg af tøj til årets fire årstider. I butikken finder du jagttøj til både den regnfulde dag med middel temperatur, solskindsdagen med høje temperatur, samt til jagt i de kolde vintermåneder. Udvalget af beklædningen er både vind- og vandtæt, åndbart, komfortabelt og slidstærkt, som gør det specielt velegnet til jagt og hunde træning.

Du vil også kunne finde et godt udvalg af hverdagstøj hos os.

Ud over et stort udvalg af jagttøj, som er velegnet til jagt i Europa, tilbyder vi også letvægts tøj til din rejse til Afrika eller trekkingture, som sidder let og løst og giver kroppen mulighed for at ånde i varmt og fugtigt klima. Vi har også masser af tøj til outdoorentusiaster.

Vi fører også et udvalg af funktionel beklædning til kvinder i form af jagt, outdoor og hverdagstøj samt jagt og outdoor tøj til børn.

 

Find beklædning her !

 

Deerhunter

Fjällräven

Härkila